Algemene voorwaarden

This document includes the privacy policy that apply to the use of the services and products available through wdes Ltd.

General Terms

Algemene voorwaarden

BasicCloud is een handelsnaam van Met Pit & Co B.V.

De belangrijkste punten uit de algemene voorwaarden staan hieronder. Deze verkorte weergave is bedoeld om de gebruiker te faciliteren. Het volledige bestand met alle algemene voorwaarden vind je hier. Dit volledige bestand met algemene voorwaarden is leidend en aan deze korte uitleg kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen exclusief btw

We zijn er primair voor ondernemers. Daarom communiceren we de prijzen altijd exclusief btw per jaar. Wel zo makkelijk als je toch al van plan was om de btw af te trekken. Geen ondernemer? Geen probleem. Natuurlijk zie je in het winkelmandje het totaaloverzicht waarin de btw en de prijs inclusief btw duidelijk wordt vermeld.

Illegale activiteiten

BasicCloud geeft je toegang tot onze servers om je website op het internet te kunnen zetten. Jouw website moet zo zijn ingericht dat anderen hem niet kunnen gebruiken voor hacking-activiteiten, DDoS-aanvallen of andere inbreuk op de servers van BasicCloud of van anderen. Je mag jouw toegang tot de servers niet gebruiken of door anderen laten gebruiken om in te breken op de servers van BasicCloud.

Misbruik van de servers

De inhoud van de website die je plaatst, moet voldoen aan de algemene maatschappelijke normen. Porno-websites en websites die lezers aanzetten tot illegale activiteiten zijn niet toegestaan bij BasicCloud. BasicCloud heeft het recht om te bepalen of een website acceptabel is of niet. Is dit het geval, dan mag BasicCloud je website offline halen. Vermoeden we strafbare feiten, dan mogen we ook de autoriteiten inlichten en zo nodig relevante gegevens verstrekken.

Spam niet toegestaan

Het verzenden van grote hoeveelheden ongevraagde e-mail (spammen) via de BasicCloud servers is niet toegestaan. Merken we dat een klant een van bovenstaande regels overtreedt, dan heeft BasicCloud het recht om de site per direct van het internet te verwijderen.

Dataverkeer

BasicCloud biedt haar klanten bij bepaalde pakketten onbeperkt dataverkeer op basis van ‘fair use policy’. Dit betekent dat het dataverkeer min of meer overeenkomt met het gemiddelde dataverkeer van andere websites. Zorgt een website voor een enorme overschrijding van dit gemiddelde, dan krijg je een waarschuwing. We mogen hier actie op ondernemen en een toeslag rekenen voor de overschrijding.

Aansprakelijkheid en overmacht

Bij BasicCloud zetten we ons 100% in, maar het kan zijn dat er iets gebeurt waar wij geen invloed op hebben. BasicCloud werkt bijvoorbeeld samen met externe partijen en in sommige gevallen ligt de oplossing van een probleem buiten onze macht. Als BasicCloud wel aansprakelijk is en er een schadevergoeding nodig is, dan is dat maximaal de jaarlijkse abonnementswaarde met een maximum van € 500,-. Dit maximum is van toepassing als de verzekeraar niet uitkeert of kan uitkeren.

Betaling

BasicCloud incasseert het jaarlijkse bedrag voor je pakketten van tevoren. Een jaar na registratie ontvang je van ons een nieuwe factuur per e-mail. Je vindt hem ook in Mijn Account in het portal.

Maak je gebruik van ons PaaS platform dan betaal je dynamisch en op basis van een vooraf ingekocht tegoed. In je dashboard kun je zien wat je actuele balans is. Die wordt elk uur bijgewerkt.

Opzeggen

Een opzegging van een domeinnaam moet uiterlijk één maand voordat de domeinnaam vervalt bij ons binnen zijn. De datum waarop de domeinnaam vervalt kan je vinden in het overzicht van domeinen in Mijn Account. In Mijn Account kun je de domeinnaam opzeggen. Klik daarvoor bij de domeinnaam in kwestie op de knop ‘Opzeggen’. De geregistreerde eigenaar ontvangt dan een e-mail met opzeggingscode. Zodra de code is ingevoerd in Mijn Account ontvang je nog een bevestiging van de opzegging met de ingangsdatum. Daar staat ook tot wanneer je de opzegging kunt annuleren.

Klantgegevens

BasicCloud zal de klantgegevens die tot haar beschikking zijn gesteld nooit verkopen, verhuren of gebruiken voor spamdoeleinden. Wel moeten wij voldoen aan de eisen van organisaties waarbij domeinnamen worden geregistreerd en beheerd. Voor .nl is dat bijvoorbeeld SIDN, die eist dat elke domeinnaam is voorzien van accurate persoonsgegevens. Wij hebben geen controle over wat SIDN doet met deze gegevens. Wil je bijvoorbeeld dat je naam en adres niet op te vragen zijn via het internet, vraag dat dan officieel aan bij SIDN. Klik hier voor de procedure. Deze versie van de algemene voorwaarden is van kracht vanaf 22 december 2020.