Container as a Service

Een cloud based service die het voor ontwikkelaars en IT afdelingen mogelijk maakt om het management van containers te regelen door gebruik te maken van container-based virtualization. Dit betekent dat je applicaties containerized kunt laten draaien in de Cloud. Snel, simpel en veilig.

Docker

Jouw applicatie in een container, gehost door BasicCloud

Centraliseer, organiseer, beheer en organiseer al je containers binnen enkele seconden vanuit één gebruiksvriendelijk dashboard

Bouw en test sneller applicaties en rol ze vlotter uit

Met een paar klikken plaats je je bestaande Docker. Of maak je een nieuwe aan.
In een mum van tijdvoeg je nieuwe functionaliteiten toe. Ook fouten of bugs opsporen en rechtzetten wordt gemakkelijker, dankzij de realistische development- en testomgevingen.

Kies de containerservices die jij wil

Plaats je bestaande Docker. Zet met een enkele klik een Kubernetes cluster op. Voeg je containers samen. Het kan allemaal met ons geavanceerde PaaS platform. In een enkel gebruiksvriendelijk dashboard

Full stack management

Beheer zelf je volledige Kubernetes stack en Docker stack in één platform. Met een gebruiksvriendelijke dashboard, beschikbare API’s kun je als developer eenvoudig Kubernetes- of Swarm-clusters maken, observeren en beheren.

Volledig geautomatiseerde uitrol van Kubernetes cluster

Het implementeren van een Kubernetes-omgeving nog nooit zo eenvoudig geweest. De oplossing is ontworpen voor automatisch schalen met een pay-per-use prijsmodel. Gebruikers maken eenvoudig een aangepast Kubernetes-cluster en voegen de vereiste services toe, en implementeren alles met een enkele klik.

Geautomatiseerde schaling​

Automatisch schalen garandeerd je high performance, de beschikbaarheid van je VPS en de uptime tegelijk. Doordat het platform werkt met resource toewijzingen die gebaseerd is op de feitelijke belasting van de omgeving zijn performance, uptime, beschikbaarheid gegarandeerd

Betaal alleen voor wat je verbruikt

Ook voor VPS bieden we het per-pay-use concept. Bepaal zelf je budget door aan de knoppen te draaien en een limiet in te stellen. Resources worden elk uur gemeten en je betaald alleen voor de gebruikte resources.

Pay per use – Betaal alleen wat je echt verbruikt

Hoe werkt dat eigenlijk?

Alleen betalen voor wat je verbruikt? Check het hier

Pricing calculator

BasicCloud PaaS Services

Kies je platform en zet het op met een paar klikken

DevOps Platform

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers

WordPress As A Service

Next generation, high performance WordPress hosting. Standalone of geclusterd. Met een enkele klik de meest hoge performance omgeving

Magento as a Service

Magento is een top open source e-commerce platform met heel veel efficiente tools voor ontwikkelaars van webshops

VPS as a Service

Een automatisch schaalbare VPS. Heb de keuze uit verschillende Linux distributies en betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verbruik.

Database as a Service

Snel een database nodig? Niet eerst veel werk hebben aan het opzetten van een omgeving maar met een paar klikken in ons geavanceerde dashboard.

Container as a service

Een cloud based service die het voor ontwikkelaars en IT afdelingen mogelijk maakt om het management van containers te regelen door gebruik te maken van container-based virtualization.

Gratis migratieservice!!
Heb je een bestaande omgeving elders ondergebracht? Wij zorgen voor de migratie van je huidige omgeving naar BasicCloud PaaS. Geen omkijken naar en direct alle voordelen!

FAQs over BasicCloud Container as a Service

FAQsWat is Container as a Service?


Wat kun je doen met Container as a Service?


Heb ik Container as a Service nodig?


Wat zit er in het Kubernetes cluster in deMarketplace?