Database
as a Service

Snel een database nodig? Niet eerst veel werk hebben aan het opzetten van een omgeving maar met een paar klikken in ons geavanceerde dashboard. Alle gangbare databases zijn bij ons met een paar klikken op te zetten. SQL of NoSQL versies. We hebben ze allemaal. En allemaal op ons automatisch schalende omgeving. Kies je eigen onder en bovengrens en betaal aleen wat je aan werkelijke resources verbruikt. Dat is bij de 'grote jongens' wel anders.

Kies je database, of plaats je eigen oplossing

Ondersteuning voor alle programmeertalen en stacks
Zero coding nodig
Betaal alleen wat je aan resources daadwerkelijk verbruikt

mysql
MySQL
mariadb
MariaDB
percona
Percona
postgresql
PostgreSQL
mongodb
MongoDB
opensearch
OpenSearch
redis
Redis

Een database die altijd presteert en met je meegroeit

Op ons PaaS platform kun je een automatisch schalende databaseopzetten. Je bepaalt zelf hoeveel resources je minimaal ter beschikking wilt hebben en je kiest een bovengrens van de maximaal beschikbare resources die past binnen jouw beschikbare budget. En je betaalt alleen wat je aan resources daadwerkelijk verbruikt.

Ruim assortiment aan databases

Je hebt de keuze uit alle gangbare databases. SQL of NoSQL Je eigen bestaande omgeving inbrengen? Geen probleem. Met een paar klikken aan de gang.

Maximaal flexibel

Geen licenties. Geen Vendor Lock-in. Configureer en schaal je database naar behoefte, of het nu voor nieuwe ontwikkelingen, testomgevingen of stijgende vraag is.

Verkort de ontwikkelcyclus

Geen gedoe meer met trage on-premise oplossingen en IT-afdelingen voor het opnieuw opzetten van een database. Versnel je time-to-market voor nieuwe ontwikkelingen en releases door met een paar klikken databases te maken.

Veilig vanaf de start

Onze DBaaS-technologie heeft standaard beveiligingsfuncties om je gegevens te beschermen. Wij beheren je omgeving. Jij kunt je focussen op je project.

Geautomatiseerde schaling​

Automatisch schalen garandeert je high performance, de beschikbaarheid van je database en de uptime tegelijk. Doordat het platform werkt met resource toewijzingen die gebaseerd is op de feitelijke belasting van de omgeving zijn performance, uptime en beschikbaarheid verzekerd.

Betaal alleen voor wat je verbruikt

Ook voor DBaaS bieden we het per-pay-use concept. Bepaal zelf je budget door aan de knoppen te draaien en een limiet in te stellen. Resources worden elk uur gemeten en je betaald alleen voor de gebruikte resources.

Pay per use - Betaal alleen wat je echt verbruikt

Hoe werkt dat eigenlijk?

Video afspelen over pay for the usage

Alleen betalen voor wat je verbruikt? Check het hier

Pricing calculator

BasicCloud PaaS Services

Kies je platform en zet het op met een paar klikken

DevOps Platform

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers

WordPress As A Service

Next generation, high performance WordPress hosting. Standalone of geclusterd. Met een enkele klik de meest hoge performance omgeving

Magento as a Service

Magento is een top open source e-commerce platform met heel veel efficiente tools voor ontwikkelaars van webshops

VPS as a Service

Een automatisch schaalbare VPS. Heb de keuze uit verschillende Linux distributies en betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verbruik.

Database as a Service

Snel een database nodig? Niet eerst veel werk hebben aan het opzetten van een omgeving maar met een paar klikken in ons geavanceerde dashboard.

Container as a service

Een cloud based service die het voor ontwikkelaars en IT afdelingen mogelijk maakt om het management van containers te regelen door gebruik te maken van container-based virtualization.

Gratis migratieservice!!
Heb je een bestaande omgeving elders ondergebracht? Wij zorgen voor de migratie van je huidige omgeving naar BasicCloud PaaS. Geen omkijken naar en direct alle voordelen!

FAQs over Database as a Service

FAQs