Magento as a Service

Magento is een top open source e-commerce platform met heel veel efficiente tools voor ontwikkelaars van webshops

Wil jij je eigen webwinkel bouwen en beheren? Dat doe je met Magento, het platform waarin jij een customized webshop kan bouwen. Magento staat je toe om meerdere websites onder dezelfde back-end van het Magento systeem te koppelen. Zo kan je eenvoudig vanuit één interface meerdere webwinkels beheren. Daarnaast biedt het de flexibiliteit om naar eigen inzicht uit te breiden of aan te passen, waardoor jouw webshop simpel met je meebeweegt. Schaalbaarheid en performance in ieder opzicht.

Zet je Magento webshop op met een enkele klik

In onze Marketplace kun je de standalone of cluster variant met een enkele klik opzetten. Best practices en optimalisatie zijn al voor je ingesteld. Na installatie heb je alle vrijheid om de gewenste parameters verder in te stellen. Altijd de juiste configuratie en betaal alleen wat je verbruikt

LiteSpeed Enterprise Web Server

LiteSpeed Enterprise Web Server is een geweldige oplossing, waarmee je een hoge schaalbaarheid en hoge prestaties krijgt. In combinatie met de geavanceerde LiteMage cache voor Magento 2 plug-in en onze standaard ingestelde best practices verlaag je de laadtijd van je webshop in no-time. Wat resulteert in dat je webshop meer bezoekers aankan ontvangen en de gebruikservaring optimaal blijft.

Standalone of Cluster oplossing out of the box

Mocht je webshop nog niet heel veel traffic generen dan is een standalone Magento omgeving de juiste keuze voor jouw. Mocht je webshop veel traffic generen en wil je altijd de meest optimale uptime garanderen, dan is een Magento cluster een betere keuze voor jou.

Geavanceerd Dashboard

Draai zelf aan de knoppen in ons geavanceerde dashboard op ons PaaS platform. Je hebt beschikking over verschillende tools zoals; GIT, SVN auto-deployment of de mogelijkheid om eenvoudig binnen enkele minuten een staging omgeving op te zetten voor ontwikkeling.

Automatisch schaalbare omgeving

Op ons PaaS platform schaalt je webshop automatisch mee in resources. Je bent zelf in control om je budget te bepalen en je kunt zelf instellen tot hoever je webshop mag schalen om resources bij te schakelen wanneer je veel traffic genereert. Je betaalt alleen wat je verbruikt.

Betaal alleen voor wat je werkelijk verbruikt aan resources

Pay per use noemen we dat. In plaats van een vast bedrag per maand betaal je alleen wat er daadwerkelijk aan resources wordt gebruikt. Nooit te veel, nooit te weinig. Dat is eerlijke hosting.

Servers en service van Hollandse bodem

Onze servers zijn gegarandeerd ondergebracht in Nederlandse datacenters. Daarnaast zijn we middels korte lijnen altijd bereikbaar voor ondersteuning. Doe er je voordeel mee.

Alleen betalen voor wat je verbruikt? Check het hier

Pricing calculator

Magento one-click oplossingen

Probeer 14 dagen gratis een Magento standalone kit of een cluster

BasicCloud PaaS Services

Kies je platform en zet het op met een paar klikken

DevOps Platform

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers

WordPress As A Service

Next generation, high performance WordPress hosting. Standalone of geclusterd. Met een enkele klik de meest hoge performance omgeving

Magento as a Service

Magento is een top open source e-commerce platform met heel veel efficiente tools voor ontwikkelaars van webshops

VPS as a Service

Een automatisch schaalbare VPS. Heb de keuze uit verschillende Linux distributies en betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verbruik.

Database as a Service

Snel een database nodig? Niet eerst veel werk hebben aan het opzetten van een omgeving maar met een paar klikken in ons geavanceerde dashboard.

Container as a service

Een cloud based service die het voor ontwikkelaars en IT afdelingen mogelijk maakt om het management van containers te regelen door gebruik te maken van container-based virtualization.

Gratis migratieservice!!
Heb je een bestaande omgeving elders ondergebracht? Wij zorgen voor de migratie van je huidige omgeving naar BasicCloud PaaS. Geen omkijken naar en direct alle voordelen!

Onze Magento tips, laatste ontwikkelingen en best practices

FAQs