VPS as a Service


Een VPS is inmiddels bij iedereen wel bekend. Je eigen virtual private serverruimte gereserveerd op een hosting platform. Om geheel naar je eigen inzicht in te richten. Resources, bandbreedte en ruimte gegarandeerd. Maar wat nu als je in het begin een veel te zware of juist te lichte VPS opzet? Dan betaal je of veel te veel of je moet verhuizen naar een maat groter. En hoe kies je dat dan?

VPS die altijd past

Op ons PaaS platform kun je een automatisch schalende VPS opzetten. Je bepaalt zelf hoeveel resources je minimaal ter beschikking wilt hebben en je kiest een bovengrens van de maximaal beschikbare resources die past binnen jouw beschikbare budget. En je betaalt alleen wat je aan resources daadwerkelijk verbruikt.

Ruim assortiment

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan standaard uit te rollen Linux besturingssystemen op je VPS, zoals Centos, Debian en Ubuntu.

SSH toegang

Standaard heb je de mogelijkheid om via SSH toegang te krijgen tot je VPS. Je kunt in ons geavanceerde PaaS Dashboard je keys uploaden om vervolgens altijd makkelijk en veilig toegang te krijgen tot je VPS.

IPv4 en IPv6

In ons geavanceerde PaaS Dashboard kun je gemakkelijk publieke IPv4 en IPv6 adressen toewijzen of verwijderen.

Geavanceerde Firewall

Configureer je firewall zoals jij het wilt. Met ons geavanceerde PaaS Dashboard wijzig je de firewall instellingen met een aantal klikken. Ervaar hoe simpel alles toegepast kan worden.

Geautomatiseerde schaling​

Automatisch schalen garandeerd je high performance, de beschikbaarheid van je VPS en de uptime tegelijk. Doordat het platform werkt met resource toewijzingen die gebaseerd is op de feitelijke belasting van de omgeving zijn performance, uptime, beschikbaarheid gegarandeerd

Betaal alleen voor wat je verbruikt

Ook voor VPS bieden we het per-pay-use concept. Bepaal zelf je budget door aan de knoppen te draaien en een limiet in te stellen. Resources worden elk uur gemeten en je betaald alleen voor de gebruikte resources.

Gratis migratieservice!!
Heb je een bestaande omgeving elders ondergebracht? Wij zorgen voor de migratie van je huidige omgeving naar BasiCloud PaaS. Geen omkijken naar en direct alle voordelen!

Pay per use - Betaal alleen wat je echt verbruikt

Hoe werkt dat eigenlijk?

Video afspelen over pay for the usage

Alleen betalen voor wat je verbruikt? Check het hier

Pricing calculator

BasicCloud PaaS Services

Kies je platform en zet het op met een paar klikken

DevOps Platform

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers

WordPress As A Service

Next generation, high performance WordPress hosting. Standalone of geclusterd. Met een enkele klik de meest hoge performance omgeving

Magento as a Service

Magento is een top open source e-commerce platform met heel veel efficiente tools voor ontwikkelaars van webshops

VPS as a Service

Een automatisch schaalbare VPS. Heb de keuze uit verschillende Linux distributies en betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verbruik.

Database as a Service

Snel een database nodig? Niet eerst veel werk hebben aan het opzetten van een omgeving maar met een paar klikken in ons geavanceerde dashboard.

Container as a service

Een cloud based service die het voor ontwikkelaars en IT afdelingen mogelijk maakt om het management van containers te regelen door gebruik te maken van container-based virtualization.

De laatste informatie, tips, tricks en best practises over VPS

FAQs