WordPress as a Service

Next generation, high performance WordPress hosting.

Zet je WordPress website op met een enkele klik

In onze Marketplace kun je de standalone of cluster variant met een enkele klik opzetten. Na installatie heb je alle vrijheid om de gewenste parameters in te stellen.

LiteSpeed Webserver

LiteSpeed ​​Enterprise Web Server is een geweldige oplossing, waarmee je een hoge schaalbaarheid en hoge prestaties krijgt. In combinatie met de geavanceerde cache-management WordPress plug-in en onze standaard ingestelde best practices verlaag je de laadtijd van je website in no-time. Dit resulteert in een website die meer bezoekers aankan en de gebruikservaring van je klant optimaal blijft.

Geavanceerd Dashboard

Draai zelf aan de knoppen in ons geavanceerde dashboard op ons PaaS platform. Je hebt beschikking over verschillende tools zoals; GIT, SVN auto-deployment of de mogelijkheid om eenvoudig binnen enkele minuten een staging omgeving op te zetten voor ontwikkeling.

Cache Management

LiteSpeed ​​Cache voor WordPress (LSCWP) is een alles-in-één plug-in voor siteversnelling, met een exclusieve cache op serverniveau en een verzameling optimalisatiefuncties.LSCWP ondersteunt WordPress Multisite en is compatibel met de meeste populaire plug-ins, waaronder WooCommerce, bbPress en Yoast SEO.

Premium CDN

HTTP/3 Premium CDN (content delivery network) add-on maakt gebruik van een sterk onderling verbonden wereldwijd netwerk, met enorme bandbreedtecapaciteit, geavanceerde caching- en acceleratiestrategieën, snelle routering IP Anycast-technologie voor krachtige en razendsnelle prestaties over de hele wereld.

WAF

LiteSpeed ​​Web Server biedt uitstekende ModSecurity-compatibiliteit, waardoor geavanceerde regels mogelijk zijn voor het uitfilteren van aanvallende verzoeken door te controleren op bekende aanvalssignaturen. LSWS heeft ingebouwde WAF-beveiligingsfuncties om slechte verbindingen te blokkeren. LiteSpeed ​​werkt ook goed met populaire mod_security-regels zoals Owasp, Atomicorp, Comodo.

Automatisch Schaalbaar

Op ons PaaS platform schaalt je webshop automatisch mee in resources. Je bent zelf in control om je budget te bepalen en je kunt zelf instellen tot hoever je webshop mag schalen om resources bij te schakelen wanneer je veel traffic genereert. Je betaalt alleen wat je verbruikt.

Pay per use - Betaal alleen wat je echt verbruikt

Hoe werkt dat eigenlijk?

Video afspelen over pay for the usage
Gratis migratieservice!!
Heb je een bestaande omgeving elders ondergebracht? Wij zorgen voor de migratie van je huidige omgeving naar BasiCloud PaaS. Geen omkijken naar en direct alle voordelen!

Waarom BasicCloud PaaS? Omdat het super makkelijk is!

Platform as a Service is een efficiënte en all inclusive oplossing voor het bouwen en ontwikkelen van een applicatie in de cloud. Hierin is een centrale rol weggelegd voor schaalbaarheid. Je gebruikt uitsluitend de ruimte die jij nodig hebt, en draait ook nog eens zelf aan de knoppen. Pay-per-use: alleen betalen voor de ruimte en performance die je afneemt. Tegelijk worden updates, onderhoud en beheer van de infrastructuur voor je uit handen genomen. Een totaal oplossing voor bedrijven, ontwikkelaars en DevOps teams.

Supermakkelijk uitrollen

Kies vanuit de Marketplace een kant en klare omgeving. Of kies een eigen omgeving in ons dashboard en maak deze op maat. Met een paar klikken up and running. Geen regel code is nodig.


Automatisch schalen van elke omgeving

Nooit meer resources tekort. Stel de gewenste triggers in en het systeem schaalt uw applicatie automatisch verticaal en horizontaal tijdens belastingspieken. Het verkeer wordt gelijkmatig verdeeld met load balancer over meerdere instanties.

DevOps Platform

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers. En toch easy to use. In het dashboard ben je volledig in control. Load balancer nodig? Publiek IPV4 adres? Toch een geclusterde database? Met een paar klikken is het geregeld.

Migratie service

Heb je een bestaande omgeving elders ondergebracht en wil je toch alle voordelen van BasicCloud PaaS ervaren? Wij helpen de omgeving over te zetten naar ons geavanceerde platform. Zonder bijkomende kosten.

Betaal alleen voor wat je werkelijk verbruikt aan resources

Pay per use. In plaats van een vast bedrag per maand betaal je alleen wat er daadwerkelijk aan resources wordt gebruikt. Nooit te veel, nooit te weinig.

Servers en service van Hollandse bodem

Onze servers zijn gegarandeerd ondergebracht in Nederlandse datacenters. Daarnaast zijn we middels korte lijnen altijd bereikbaar voor ondersteuning. Doe er je voordeel mee.

WordPress one-click oplossingen

Probeer 14 dagen gratis een WordPress standalone kit of een cluster

BasicCloud PaaS Services

Kies je platform en zet het op met een paar klikken

DevOps Platform

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers

WordPress As A Service

Next generation, high performance WordPress hosting. Standalone of geclusterd. Met een enkele klik de meest hoge performance omgeving

Magento as a Service

Magento is een top open source e-commerce platform met heel veel efficiente tools voor ontwikkelaars van webshops

VPS as a Service

Een automatisch schaalbare VPS. Heb de keuze uit verschillende Linux distributies en betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verbruik.

Database as a Service

Snel een database nodig? Niet eerst veel werk hebben aan het opzetten van een omgeving maar met een paar klikken in ons geavanceerde dashboard.

Container as a service

Een cloud based service die het voor ontwikkelaars en IT afdelingen mogelijk maakt om het management van containers te regelen door gebruik te maken van container-based virtualization.

Onze WordPress tips, laatste ontwikkelingen en best practices

FAQs