DevOps PaaS
Platform

BasicCloud Platform as a Service

Het complete en super geavanceerde development pakket in de cloud voor DevOps teams en Developers

Eén omgeving, alle populaire stacks

Ondersteuning voor alle programmeertalen en stacks
Zero coding nodig
Betaal alleen wat je aan resources daadwerkelijk verbruikt

ruby on rails
Ruby on rails
python
Python
php
PHP
nodejs
Node.js
java
Java
golang
GoLang
dotnet
.NET
docker
Docker

Zet je cloud applicaties op met een paar klikken!

Platform as a Service is een efficiënte en all inclusive oplossing voor het bouwen en ontwikkelen van een applicatie in de cloud. Hierin is een centrale rol weggelegd voor schaalbaarheid. Je gebruikt uitsluitend de ruimte die jij nodig hebt, en draait ook nog eens zelf aan de knoppen. Pay-per-use: alleen betalen voor de ruimte en performance die je afneemt. Tegelijk worden updates, onderhoud en beheer van de infrastructuur voor je uit handen genomen. Een totaal oplossing voor speciaal ontwikkelaars en DevOps teams.

Zero Code nodig bij het uitrollen

Deploy en voer legacy monolithic applicaties and cloud-native microservices uit zonder code changes en zonder vendor lock-in. Het deployen kan eenvoudig worden uitgevoerd met GIT of SVN met automatische updates, archives (zip, war, jar, ear) direct vanuit ons portaal of via geïntegreerde plugins zoals Maven, Eclipse, NetBeans, IntelliJ IDEA.

Geautomatiseerde Server Installatie

De productie and dev omgevingen zijn in minuten opgezet in ons portaal met de gebruiksvriendelijke topology wizard, of via API, SSH, CLI. Run Java, PHP, Python, Node.js, Ruby, .NET, Go, Docker Swarm of Kubernetes based applicaties. Je kunt gebruik maken van een ruime keus van SQL and NoSQL databases, app servers, balancers en storage containers zonder dat handmatige configuraties nog nodig zijn voor installatie van de omgeving.

Geautomatiseerde Verticale en Horizontale Schaling

Automatisch schalen garandeerd je high performance, de beschikbaarheid van de applicatie en de uptime tegelijk. Doordat het platform werkt met resource toewijzingen die gebaseerd is op de feitelijke belasting van de omgeving zijn performance, uptime, beschikbaarheid gegarandeerd

Managed Cluster oplossingen in de Marketplace

Marketplace biedt je een keur aan kant en klaar geconfigureerde omgevingen. Van WordPress Cluster, Magento, MySQL, PostgreSQL, NGINX, Tomcat, GlassFish, WildFly, Docker Swarm, Kubernetes en andere oplossingen zijn beschikbaar in onze Marketplace. Deze high-available clusters worden automatisch gedeployed, geschaald and en gerepliceerd. Met een minimum aan inspanning is de omgeving opgezet, onderhouden en beheerd.

Easy to use Single Point of Management

Ons intuitieve en gebruiksvriendelijke Dashboard maakt het je makkelijk om je dev, test en productie omgevingen op te zetten en te beheren. Je hebt volledig beheer op al je omgevingen op heel eenvoudige wijze. In het portaal bepaal je wie toegang heeft tot de omgevingen, gebruikte resources monitoren, automatische schaling toewijzen, waarschuwingen instellen, aangepaste domeinen toevoegen, SSL configureren en Firewall rules toewijzen voor in en uitgaand verkeer en nog veel meer.

Betaal alleen voor wat je verbruikt

Cloudlets: Elke container die wordt gehost met PaaS TO PLEASE is verdeeld in granulaire eenheden – cloudlets (128 MiB RAM en 400 MHz CPU). Deze worden automatisch toegewezen als de omgeving zwaarder wordt belast.Het systeem meet elk uur hoeveel cloudlets in elke container worden verbruikt en vraagt alleen de betaling voor deze gebruikte bronnen.

Ondersteunde talen en features

Creëer eenvoudig omgevingen voor uw favoriete programmeertaal, applicatieservers, relationele en NoSQL-databases, load balancers in een paar klikken

045-cloud service

Ondersteunde talen

Ons Paas platform ondersteund jouw Dev omgeving out of the box.

051-cloud computing

Applicatie Servers

Al je application servers met auto-scaling & clustering.

067-cloud database

Database Servers

SQL en NoSQL database server en clusters

100-web optimization

Load balancers

Loadbalancing nodig? Wij hebben het er bij voor je.

Geclusterde one-click oplossingen

Uiteraard met auto-scaling en pay per use

Alleen betalen voor wat je verbruikt? Check het hier

Pricing calculator

BasicCloud is meer dan alleen Next Gen Cloud Hosting!

We staan voor je klaar. Je doet geen zaken met een ‘slimme’ website, maar met vakmensen. Basic als het kan, next level als het moet.

Altijd snelle en vakkundige support

Migratie service van bestaande omgevingen

RAZENDSNELLE infrastructuur

TIJDBESPARING bij uitrollen

Betaal alleen voor verbuik

Servers hosted in NL

De laatste informatie, tips, tricks en best practises over VPS

FAQs